Novi profesionalni testerji

Varne operacije in tekoči procesi električnih sistemov ter naprav so osnovne zahteve vsake industrijske aplikacije. Zato je med inštalacijami in vzdrževanjem potrebno vse relevantne funkcije previdno preveriti. Profesionalni instrumenti za testiranje so zato osnovna oprema vsakega elektro inštalaterja.

Weidmüllerjevi testerji združujejo vrsto uveljavljenih funkcij ter nudijo hitro in zanesljivo podporo v primeru odpravljanja težav, testiranja varnosti in funkcij. Vsi testerji ustrezajo relevantnim standardom in VDE zahtevam. Novi testerji so kakovostno oblikovani in zelo enostavni za uporabo.

Večfunkcijski testerji
Weidmüllerjevi večfunkcijski testerji prikažejo merjene vrednosti v vizualni in zvočni obliki. Tako lahko napake ožičenja in prekinitve kablov ter omrežij hitro in enostavno prepoznamo. Priročen dodatek predstavlja še vgrajena LED svetilka.

Enostavni testerji napetosti
Testerji napetosti zagotavljajo odlično delovanje v priročni velikosti in omogočajo širok nabor uporabe tako v industriji kot tudi drugje.

Brezkontaktni testerji napetosti in magnetnega polja
Brezkontaktni testerji napetosti in magnetnega polja so hitri in enostavni za uporabo, saj snemanje izolacije iz vodnika ni več potrebno. Zato so še posebej primerni za preizkušanje v težko dostopnih prostorih.

Preberite več na www.elektrospoji.si.

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top