ÖLFLEX® CONNECT – Harmonija v gibanju

Naš sektor inteligentnih tovarn, se že več kot 30 let ukvarja s proizvodnjo Integriranih predhodno sestavljenih sistemov različnih elektro komponent, ki so pripravljene za končno montažo pri kupcu. Govorimo o konfekciji kablov in kabelskih rešitvah po meri, z upoštevanjem vseh aktualnih industrijskih standardov kot jih poznamo v industriji (SIEMENS, SEW, LENZE, B&R, …. ).

Razvijamo sistemske rešitve po naročilu in s tem zmanjšujemo stroške. Podjetje, ki mora samo sestaviti integriran sistem, mora poskrbeti za material, orodja, delovno silo in skladiščenje, s čimer se kapitalski stroški samo povečajo. Danes lahko vse to zaupate podjetju LAPP SLOVENIJA, saj smo uspešno integrirali Ölflex connect v slovenski prostor. Seveda smo imeli pomoč podjetja LAPP SYSTEMS, ki ta koncept razvija zadnjih 30 let in je del vsakdana partnerjev kot so BMW, TRUMPF, DÜRR, SIEMENS, CONTINENTAL, MERCEDES-BENZ, YAZAKI in mnogi drugi.

LAPP GROUP Slovenija ÖLFLEX CONNECT – Harmony in motion
Whether you need custom cable aseemblies, servo cable asseblies for motion application or a populated cable chain, Öflex connect is your one-stop source for all your cable systems requirements. System Solutions made by Lapp.

Leave a Comment

Our Partners

English
Scroll to Top