Podjetje TEHNOFAN d.o.o. – Strokovnjaki za čisto vodo

Podjetje Tehnofan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in se od svoje ustanovitve rešuje probleme pitne in filtracijo vode v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Visoko strokovno znanje podkrepljeno z diplomo Strojne fakultete v Ljubljani, lasten laboratorij, le najkvalitetnejši materiali in naprave, profesionalna izvedba in skrb za uporabnika pri vzdrževanju naprav in vsakega vodnega filtra so naša odlika. 28 let izkušenj in rešitve najzahtevnejših projektov kažejo naše reference in najvišja Bonitetna ocena (AAA) med vsemi Slovenskimi podjetji za dejavnost – priprava in filtracija vode.

Smo zanesljiv partner, ki strokovno projektira, svetuje, analizira, montira in vzdržuje od malih do najzahtevnejših sistemov priprave vode. Nudimo profesionalen odnos in kvaliteto,ter zagotavljamo da bodo tudi čez mnogo let rezervni filtri za vodo, servis in strokovne rešitve vedno na voljo.

Naša usmeritev je odpravljanje problemov z vodo na čim bolj naraven, zdravju neškodljiv način, imamo pa tudi vse znanje in možnosti za rešitve problemov kot so: trda voda – vodni kamen, kemično in mikrobiološko onesnaženje vode, kapnica, legionella v vodi, nitrati, železo, atrazin, pesticidi itd. v vodi, skratka skrb za vsak vodni filter oz. filter za vodo.
 

Obiščite nas na sedežu podjetja v Ljubljani kjer je osnovna analiza vode za vas brezplačna.


Tehnofan d.o.o.

Proizvodnja, trgovina Ljubljana                                                                                              
Ilovški štradon 41 a  
1000 Ljubljana 
+386 41-687-090
[email protected]
www.tehnofan.si

                                                                                                                                                             

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top