Podjetje Elektrospoji d.o.o. – Dislocirane profinet I/O enote

I/O enote u-remote proizvajalca Weidmüler omogočajo prihranek prostora in izjemne zmogljivosti. V Elektrospojih zagotavljamo hitro dobavo modulov iz zalog.

“u-remote” je inovativen modularen IP20 I/O sistem proizvajalca Weidmüller. Pomembne prednosti za uporabnika so plug-in priključki, izredno ozka modularna oblika, odlične tehnične lastnosti in visoka učinkovitost. Poleg tega u-remote I/O sistem omogoča enostavno namestitev, hitrejši zagon aplikacije ter najhitrejše odkrivanje napak in ponovni zagon v primeru izpada. Integriran spletni strežnik poenostavlja zagon in kasnejša vzdrževalna dela. 

Prihranek prostora in večja fleksibilnost

Zahvaljujoč vitki modularni zasnovi (širina modula je le 11,5 mm), majhnemu številu napajalnih modulov in velikemu številu priključkov na enem samem modulu, so stikalne omare lahko bistveno manjših dimenzij. Poleg tega u-remote I/O sistem omogoča veliko fleksibilnost konfiguracij modulov. Samo komponento je možno zamenjati brez izklopa napajanja in brez prekinitve signalnih vodov.

Prihranek časa in zmanjšanje števila napak

Možnost vgradnje brez uporabe orodja in vnaprej pripravljeno ožičenje s konektorji omogočata zanesljivo in hitro izvedbo namestitve v stikalni omari, namestitve na strani samega sistema in namestitve na strani krmiljenega postrojenja. Plug-in priključki in vnaprej pripravljeno ožičenje omogočajo hiter in zanesljiv priklop senzorjev in aktuatorjev, obenem pa zmanjšujejo verjetnost napak.

Ločeno napajanje vhodov in izhodov

Pomembna značilnost u-remote I/O sistema je ločeno napajanje vhodov in izhodov – z ločenima 10 A vodiloma za napajanje visoko tokovnih bremen. To omogoča zmanjšanje števila potrebnih napajalnih modulov, prihranek prostora ter poenostavljeno načrtovanje in vzdrževanje.

Komponente Weidmȕller v Sloveniji zastopamo in prodajamo v podjetju Elektrospoji d.o.o, kjer zagotavljamo hitro dobavo modulov iz zalog. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše potrebe.

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top