MB-NAKLO: električni generator vakuuma CobotPump ECBPi

S proizvajalcem Schmalz na sejmu IFAM 2019 predstavljamo CobotPump ECBPi – novo generacijo pametnih generatorjev vakuuma, ki ne potrebuje stisnjenega zraka. Namenjeni so med drugim za mobilno robotiko, na primer v avtonomnih skladiščih, ali za stacionarno manipulacijo s kolaborativnimi roboti (»cobot«).

 CobotPump ECBPi je pametni električni generator vakuuma za manipulacijo zrakotesnih in rahlo poroznih obdelovancev. Sestavlja ga integrirani vmesnik za krmiljenje in nadzor procesa manipulacije. Uporablja se za mobilno robotiko, popolnoma avtomatizirano manipulacijo majhnih delov in stacionarno manipulacijo.

Prednosti za uporabnika:

  • Prilagodljivo povezovanje: Napravo CobotPump je mogoče z različnimi prirobnicami hitro in preprosto povezati s pogosto uporabljenimi lahkimi roboti.
  • Vse pod nadzorom: Naprava CobotPump ima vgrajeno funkcijo za regulacijo hitrosti, ki zmogljivost črpalke prilagodi procesu ali obdelovancu. Preprosto parametriranje naprave z vmesnikom NFC ali po povezavi IO-Link.
  • Preprosto preklapljanje: Prijemala je preprosto konfigurirati in povezati z napravo CobotPump za pripravo rešitev po meri za točno določene načine uporabe. Prilagodilnik za hitro menjavo skrajša čase menjave na najmanjšo možno mero.
  • Pametna rešitev: Naprava CobotPump ima vmesnik NFC. Z njim lahko priročno odčitavate podatke s pametnimi telefoni, vključno s procesnimi podatki, navodili za uporabo in obvestili o napakah.

Tehnični podatki: 

  • Pretok sesanja največ 12 l/min
  • Najvišji dosegljivi vakuum: 75 %

Napravo CobotPump ECBPi si lahko ogledate na sejmu IFAM & Robotics 2019
na razstavnem prostoru MB-NAKLO, A2 – 001.

 

www.mb-naklo.si

 

 

 

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top