Podjetje Geoservis d.o.o.

Podjetje Geoservis, d.o.o. dobavlja, servisira in zagotavlja podporo za rešitve za zajem in upravljanje s prostorskimi podatki. Naši uporabniki so gradbena in geodetska podjetja, komunalne in vzdrževalne službe, energetika, upravljavci infrastrukture…

Natančno lociranje in sledenje podzemnih vodov je ključno, da zagotovite varnost na gradbišču pred zemeljskimi deli ter za kartiranje podzemne infrastrukture.

Lokatorji omogočajo lociranje in določanje globine aktivnih in neaktivnih kovinskih vodov (elektrika, KTV, JR, plinska inštalacija).

Geo-radarji (GPR) pa omogočajo lociranje in kartiranje vseh vrst podzemnih objektov in infrastrukture vključno z neprevodnimi cevmi (vodovod, kanalizacija, plinovod, plastične cevi, optična vlakna), določitev njihovega položaja in globine.

Z namenskimi geo-radarji preprosto in učinkovito pregledujete armature, kable za pred napenjanje, različne cevi, zračne žepe… v betonskih konstrukcijah (tla, stene, stebri, temelji…). Tako zagotovite varnost pred vrtanjem ali rezanjem.

Lokatorji in geo-radarji so podprti s sodobnimi sprejemniki GNSS, ki določijo položaj s centimetrsko natančnostjo.

Geoservis, d.o.o.
Litijska cesta 45
1000
Ljubljana
Slovenija
+386 1 586 38 30
[email protected]
www.geoservis.si

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top