Podjetje Inovateh d.o.o.

Podjetje Inovateh d.o.o. ponuja proizvode in storitve za vzdrževanje in optimizacijo delovanja komunalnih čistilnih naprav.

Nudimo dobavo in vgradnjo membranskih difuzorjev Oxyflex® nemškega proizvajalca Supratec za fino prezračevanje (aeracijo) bioloških bazenov. V ponudbi so tako difuzorji klasičnih oblik (krožniki/diski in tube), kot tudi naprednejši difuzorji ploščatih oblik, ki s svojo učinkovitostjo vnosa kisika občutno zmanjšajo stroške za prezračevanje bazenov. Membranski difuzorji so primeri za zamenjajo vseh vrst starih iztrošenih elementov, na voljo je več rešitev, s katerimi se izkoristi obstoječe mreže cevovodov v bazenih.

V ponudbi je tudi storitev rednega ali občasnega čiščenja obstoječih difuzorskih sistemov s kislino. S tovrstnim čiščenjem se poraba električne energije za prezračevanje zmanjša za 15%, kar lahko pomeni že občuten prihranek in se tovrstno vzdrževanje vedno denarno poplača se sama po sebi v nekaj mesecih.

Nudimo tudi izvedbo vseh vrst strojnih inštalacij na čistilnih napravah (cevovodi, ograje, lestve, nosilci…), kot tudi montažo opreme manjša popravila ali dodelave na objektih in napravah.

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top