Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE)

Zbornica elektronske in elektroindustrije (ZEE) je samostojno združenje podjetij in posameznikov v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, ki opravljajo gospodarsko dejavnost v elektronski in elektroindustriji, njima sorodnim dejavnostih  ter z njima povezanih storitev. Svojim članom zagotavlja strokovno pomoč v obliki informiranja, svetovanja, povezovanja, usposabljanj ter zastopanja in posredovanja predlogov socialnim partnerjem, zakonodajnim in vladnim institucijam ter drugim domačim in mednarodnim asociacijam.

ZEE s svojo strokovno službo, ki jo sestavlja ekipa strokovnjakov z izkušnjami iz realnega sektorja ter z znanji s področij elektrotehnike, strojništva, IKT in ekonomije, koordinira grozd Pametne tovarne v okviru SRIP Tovarne prihodnosti, je nacionalna točka za standard za elektronsko poslovanje s tehničnimi izdelki ETIM ter združuje zainteresirana podjetja iz predelovalne industrije v Sekciji uporabnikov sistemov stalnih izboljšav. V letu 2020 bo na novo vzpostavila sekcijo proizvajalcev, uporabnikov in razvijalcev merilne opreme,  nadgradnjo tiste, ki je pod imenom SILAB pred leti  uspešno delovala v slovenskem prostoru.

V ZEE odpiramo tudi izziv za stratege in/ali operativce, ki so na tehnično-tehnološkem nivoju najbolje preobrazili  industrijska podjetja v smeri Industrije 4.0. in jih vabimo, da se vključijo v tekmo za nacionalno nagrado za tehničnega direktorja leta –  »CTO of the year award«.

Kontakt:

Zbornica elektronske in elektroindustrije
Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana
T: 01 5898 302
 E: [email protected]
www.gzs.si/zbornica_elektronske_in_elektroindustrije

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top