Tipteh

Novosti vodilnih proizvajalcev na 1 mestu

Predstavniki podjetja vam bodo na sejmu predstavili koračne motorje in pogonske sisteme RTA, s katerimi boste električni signal pretvorili v rotacijo osi. Njihovi pogonski sistemi s koračnimi motorji so enostavni za uporabo, zanesljivi, robustni in primerni tudi v zahtevnejših aplikacijah. Njihova prednost je tudi dostopna cena in nizki stroški vzdrževanja.

Spoznali boste novo serijo zmogljivih profilnih senzorjev Micro Epsilon. Z njimi boste brezkontaktno detektirali napake na različnih površinah ter vzpostavili učinkovito rešitev za nadzor kvalitete. Dinamične meritve boste izvajali brez ročnih sprememb nastavitev, ker bo algoritem samodejno prilagodil delovanje senzorja glede na površino.

Ogledali si boste delujočo bin picking rešitev Photoneo Locator na sodelujočem robotu. Rešitev temelji na 3D skenerju PhoXi, ki zazna predmete na podlagi njihovih CAD modelov ter določi njihovo pozicijo. Rešitev združuje tudi programsko opremo za lociranje in pobiranje objektov v prostoru. Ta poleg enostavne integracije omogoča tudi kalibracijo robota. Rešitev je primerna tudi za lociranje predmetov v postopku sestavljanja, barvanja, nanašanja lepila.

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top