Hellermann Tyton – proizv. in dobavitelj

HellermannTyton je vodilni proizvajalec in dobavitelj kakovostnih izdelkov za pričvrščevanje, privezovanje, nameščanje, izoliranje, zaščito in označevanje električnih kablov ter ponudnik rešitev za omrežno povezljivost. Razvijamo tudi dele za ravnanje s kabli po potrebah naših strank.
Naše poslanstvo je, razvijati rešitve v skladu z resničnostjo, ki ustrezajo vsem zahtevam za ravnanje s kabli. Da bi te zahteve lahko ustrezno izpolnili, se dan in noč ukvarjamo z vsem, prav zares čisto vsem, kar se dogaja v svetu naših strank. Te predstavljajo merodajni vir navdiha pri razvoju naših proizvodov. Naša najvišja prioriteta je zadovoljstvo stranke.
Imamo 16 proizvodnih mest na svetovnem nivoju in razvoj izdelkov na 13 lokacijah. Več kot 5.400 zaposlenih dela pri HellermannTyton v 39 državah in vam nudij prvovrsten servis in svetovanje – povsod tam, kjer to potrebujete.
Na našem HellermannTyton razstavnem prostoru boste našli izdelke, kot je Autotool 2000 CPK, ki kable povezuje v eni sekundi, našo inovativno kabelsko zaščito HelaDuct in njihove dodatke, izdelke HelaTape družine s široko paleto električnih trakov na osnovi PVC in gume, ki so idealni za izolacijo, pritrjevanje, vezavo, tesnjenje in označevanje kablov.

Odkrijete in preizkusite lahko tudi nov fleksibilni samolepilni nosilec FlexTack in se prepričate v raznolikost praktičnih ročnih orodij!
Izdelki, ki jih izpostavljamo so: nov termo-transfer tiskalnik TT431, ki ne le navdušuje s svojo hitrostjo in dobro kakovostjo tiska, ampak ga je mogoče zaradi majhne teže in kompaktne zasnove enostavno vključiti v delovni proces, ter družina WIC označb, ki omogoča hitro in enostavno označevanje kablov.

Pri HellermannTyton lahko izdelke sami preizkusite in prejmete svojo vzorčno vrečko za dom ali pisarno. Na razpolago vam bo naša strokovna pomoč in svetovanje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our Partners

Scroll to Top