Proelektronika d.o.o. – kakovost izdelkov

Podjetje ProElektronika se bo na letošnjem sejmu IFAM (hala A2 razstavni prostor 505) predstavilo z rešitvami za nadzor in pregled kvalitete izdelkov v proizvodnji. Predstavili se bomo z zastopanimi podjetji spodaj.
Podjetje Baumer je znano po svoji kvaliteti in inovativnosti. Na sejmu si bo mogoče ogledati njihovo serijo merilnih senzorjev PosCon in OM70, ki jih odlikujejo natančnost, kompaktna izvedba ter enostavna uporaba. Na področju strojnega vida bo predstavljena pametna kamera VeriSense, ki jo odlikujeta kompaktna izvedba in enostavna uporaba ter industrijska kamera serije CX. Na ogled bo tudi paleta senzorjev in procesnih senzorjev z IO link funkcionalnostjo pripravljenih za uporabo na področju pametnih tovarn.
Podjetje LMI Technologies je že več kot 40 let prisotno na tržišču s svojimi rešitvami za 3D skeniranje in pregledovanje izdelkov. Njihova linija izdelkov Gocator omogoča tovarnam doseči 100% pregled, zmanjšanje odpada ter optimizacijo proizvodnih procesov. Na sejmu bo predstavljeno delovanje Gocator 3D senzorja. Za dodatne informacije bo na voljo tudi predstavnik podjetja LMI Technologies.
Poleg zgoraj omenjenih podjetij bodo iz naše ponudbe na ogled tudi izdelki italijanskega proizvajalca SENECA. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov na področju vmesnikov v avtomatizaciji, kot so signalni pretvorniki, mrežni analizatorji, kalibratorji … Predstavljen bo tudi najnovejši izdelek iz serije kalibratorjev.
Na ogled bodo tudi rešitve na področju industrijske podatkovne komunikacije nemškega proizvajalca INSYS icom. Podjetje nudi rešitve za varen, stroškovno učinkovit in zanesljiv industrijski IoT. Na sejmu bo na ogled delovanje njihovega kompaktnega IoT usmerjevalnika serije ECR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our Partners

Scroll to Top