Vse, kar potrebujete na enem mestu

Makom

Kupci, ki cenijo kvaliteto produktov, stroškovno učinkovitost, hitro odzivnost in ekološko ter razvojno usmerjenost so z nami že več kot 20 let. Naše stranke so zdrava podjetja ter zadovoljni uporabniki, s katerimi gradimo dolgoročne partnerske odnose, saj jim ves čas stojimo ob strani in pomagamo najti popolno rešitev za vsak problem na področju čiščenja.

Pri nas lahko dobite širok spekter izdelkov na področju čistoče in higiene v prostorih, saj smo ponudnik izdelkov s področja sanitarne opreme, papirne konfekcije, čistil in čistilnih pripomočkov, pomivalnih sredstev, čistilnih strojev in predpražnikov. Tako imate vse, kar potrebujete za vzdrževanje čistoče in higiene na enem mestu.

Nudimo brezplačno dostavo po Sloveniji, kvaliteten servismontažo, oblikovanje načrtov čiščenja po meri strank, svetovanje na področju optimizacije porabe ter izobraževanje in usposabljanje s strani naših strokovnjakov. Vsakemu kupcu posebej se čim bolj posvetimo, ga osebno obravnavamo in delimo uporabne nasvete ter napotke glede čiščenja. Trudimo se, da se vsaka, še tako zahtevna želja stranke, v podjetju uresniči.

 

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top