Diferenčna zaščitna stikala (FID) karakteristike B in F

Široka ponudba zaščitnih stikal proizvajalca General Electric vključuje tudi diferenčna zaščitna stikala (FID) tipov B in F.

Diferenčna zaščitna stikala (FID) karakteristike B

Za razliko od tipov A, AC in S so diferenčna zaščitna stikala tipa B namenjena tudi zaznavanju gladkih enosmernih preostalih tokov. B tip diferenčnih zaščitnih stikal je tako priporočljiv za uporabo pri vseh aplikacijah, kjer se uporabljajo enosmerne komponente, kot so na primer inverterji v fotovoltaičnih sistemih in polnilne postaje baterij, enosmerni pogoni in regulatorji za napajanje črpalk, dvigal, strojev, saj zaznavajo stalni napetostni tok z nizkim nivojem valovanja.

Diferenčna zaščitna stikala (FID) karakteristike F

Diferenčna zaščitna stikala serije F zagotavljajo enako stopnjo zaščite in funkcionalnosti kot tip A. Imajo torej možnost zaznavanja sinusoidnih AC in pulzirajočih DC tokov. Poleg tega zaznavajo tudi preostale tokove pri mešanih frekvencah do 1000 Hz, ki pogosto nastajajo na izhodih enofaznih frekvenčnih regulatorjih. To preprečuje neželene prekinitve napajanja v primerih, kot so pulzni preostali tokovi do 10ms, ki nastajajo pri filtrskih kondenzatorjih.

Preberite več na www.elektrospoji.si.

Leave a Comment

Our Partners

English
Scroll to Top