Predstavitev podjetja SebaKMT

SebaKMT je že več kot 60 let vodilno podjetje, ki na temelju dolgoletnih izkušenj razvija in proizvaja merilno opremo in kompletne merilne sisteme namenjene iskanju poškodb na cevovodnih omrežjih.
Eden od najpomembnejših dejavnikov v vodovodnih sistemih je zmanjšanje vodnih izgub na ekonomsko zadovoljiv minimumu. Vodovodna podjetja si ne morejo privoščiti neučinkovitosti v omrežjih s pitno vodo, saj povzročajo finančno izgubo, le ta pa je v veliki meri povezana z odkrivanjem poškodb na vodovodnem omrežju. Celo majhne razpoke na cevovodu lahko povzročijo velike finančne izgube, torej, je vse te poškodbe potrebno poiskati in čim prej popraviti.
SebaKMT nudi vso potrebno opremo za sistematično odkrivanje poškodb na vodovodnem omrežju; merilne naprave – merilci pretoka in tlaka, logerji šuma, geofoni, korelatorji in tudi merilna vozila za diagnostiko in prevoz opreme.
Našo merilno opremo uporabljajo v več kot 100 državah po vsem svetu, SebaKMT pa na ta način prispeva k ohranjanju prepotrebnih in v današnjem času vse manj razpoložljivih vodnih virov.

 

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top