Podjetje Betaplast d.o.o.

Betaplast d.o.o. je specialist za cevne sisteme iz plastičnih materialov.

PE100 ali PEHD je že leta nepogrešljivi material za izgradnjo ali obnovo distribucijskih omrežij in komunalne infrastrukture. Prodajni program vsebuje cevne elemente za čelno varjenje, prirobnične priključke in elemente z elektrouporovno žico za elektrofuzijsko varjenje, in sicer v različicah SDR11 ali SDR17 (do 16 barov za vodo in do 10 barov za plin). Program dopolnjujemo z varilnimi aparati in orodji najvišje kakovosti ter vrsto različnih mehanskih načinov spajanja (iJoint, Straub).

PVC-U je visokokavostni material z višjo kemično odpornostjo. V uporabi je za pripravo vode in kemično industrijo, kot program pa vsebuje širok nabor cevnih elementov in ventilov, avtomatske aktuatorje ter raznovrstne naprave za merjenje in nadzor.

COOL-FIT 2.0 in 4.0 sta najnovejši inovaciji na svetovnem trgu; program z jedrom in plaščem iz PEHD in izolacijo iz HE-pene je v uporabi pretežno za hlajenje in prezračevanje v aplikacijah, kjer uporaba PE ali PVC-U ni mogoča, izvrstno pa zamenjuje klasične kovinske sisteme.

 

Betaplast d.o.o.
Vrhniška cesta 11a
Lukovica pri Brezovici
1351 Brezovica
Slovenija
[email protected]
www.betaplast.si

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top