Podjetje Zagožen d.o.o.

Podjetje Zagožen d.o.o. je podjetje s tradicijo, prisotno na slovenskem trgu že več kot 40 let. V Sloveniji sodi med vodilne dobavitelje izdelkov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Poleg cevi, armatur in ostalega materiala za zunanji vodovod nudijo tudi vse za zunanjo kanalizacijo, in sicer vse vrste kanalizacijskih cevi, kanalizacijske jaške iz lastne proizvodnje, čistilne naprave, oljne lovilce ter še marsikaj.

Podjetje je poleg domačega trga usmerjeno tudi na tuje. V državah jugozahodnega Balkana je podjetje prisotno že od samega začetka, zadnjih 15 let pa se aktivno širi po celotni Evropi. Trenutno izvažajo v 27 držav.

Njihova hčerinska družba Aplast d.o.o. je podjetje s 15-letno tradicijo v proizvodnem programu rotomouldinga, v letu 2016 pa je postala tudi univerzalni pravni naslednik podjetja Minerva s 50-letno tradicijo na področju ekstruzije PE in PVC cevi. Gre za eno vodilnih podjetij, ki se ukvarja z izdelavo plastičnih izdelkov v Sloveniji in bližini. Podjetje je prisotno tudi na področju globinskega zbiranja odpadkov (ECOdip), kmetijstva, karavaninga in v industriji.

Usmerjeni so v razvoj visokokakovostnih in estetsko dovršenih izdelkov, ki izpolnjujejo osnovne zahteve: kakovost, varnost in učinkovitost. Kupcu nudijo vse – od ideje do končnih izdelkov.

[email protected]
www.zagozen.si

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top