Podjetje CGS plus – HP tiskalniki

Podjetje CGS plus je edini slovenski pooblaščeni ponudnik in serviser za HP Jet Fusion 3D tiskalnike ter serviser za tiskalnike velikega formata HP DesignJet.

Z letom 2019 smo v podjetju CGS plus postali edini slovenski ponudnik in serviser za HP Jet Fusion 3D tiskalnike. Naša strokovnjaka sta jeseni v HP Graphics Academy v Barceloni uspešno opravila šolanje za servisiranje in podporo HP 3D tiskalniških rešitev. 

V CGS plus sicer že od leta 1990 skrbimo za brezhibno delovanje tiskalnikov velikega formata po vsej Sloveniji. S statusom HP Partner First Specialist opravljamo garancijska in zunaj garancijska popravila ter vzdrževanje tiskalnikov velikega formata HP DesignJet in HP Latex.

Kot strokovnjaki za 2D in 3D tisk dobro poznamo HP-jeve rešitve, delovne procese, programsko opremo in združljivost aplikacij, medije, končno pripravo izdelkov in dodatno opremo. Naša ponudba zajema svetovanje pri izbiri in nakupu tiskalnika, prodajo, svetovanje pri postprodukciji, strokovno podporo, oskrbo s črnili in mediji ter vzdrževanje in servisiranje tiskalnikov. 

Podjetje CGS plus je tudi pooblaščeni serviser za rezalnike Summa, obrezovalnike in zlagalke Neolt ter zlagalke es-te in Gera. Servisiramo tudi optične čitalnike znamk HP in Contex ter laminatorje Neolt.

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top