Podjetje Elektrospoji d.o.o.

Podjetje Elektrospoji bomo na letošnjem sejmu IFAM, (hala A, razstavni prostor 403) predstavili številne rešitve s področja spončne, krmilne in stikalne tehnike v treh različnih elektro omarah. S prikazom kabelske verige se bomo dotaknili najnovejših rešitev s področja upravljanja s kabli. Obiskovalci bodo lahko na mobilnem delovnem centru za ožičenje preizkusili avtomatski stroj za snemanje izolacije in stiskanje votlic ter stroj za rezanje žic na poljubno dolžino. Predstavili bomo tudi številna profesionalna ročna orodja in rešitve s področja označevanja. 

Novost na našem razstavnem prostoru bo širok nabor rešitev s področja integracije informacijsko komunikacijske tehnologije in industrijske avtomatizacije. Predstavili bomo visoko zmogljive industrijske računalnike (IPC), HMI-je,  industrijske monitorje in usmerjevalnike (routerje) ter razširjen prodajni program mrežne opreme.

Poleg ponudbe našega glavnega partnerja Weidmüller, vam nudimo tudi vrhunske proizvode in rešitve drugih kakovostnih in inovativnih proizvajalcev, ki zaokrožujejo našo vizijo »najbolj prepoznavnega ponudnika kakovostnih in inovativnih rešitev na področju spojne, instalacijske in mrežne tehnike za industrijo v Sloveniji.« 

Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami poklepetate ob sladkih prigrizkih, kavi ter drugih dobrotah.

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top