Podjetje Murrelektronik GmbH

Podjetje Murrelektronik je vodilno podjetje na področju razvoja in izdelave sodobne decentralizirane avtomatizacije za stroje ter naprave, ki se osredotoča na štiri glavna področja: oskrbo z električno energijo, vmesnike, priključne vode in IO-sisteme.

V središču letošnjega sejma IFAM je tokrat pametna in digitalna avtomatizacija. Podjetje Murrelektronik predstavlja inovativne rešitve in nove izdelke, kakršen je tudi novi modul Fieldbus MVK Fusion. Ta modul PROFINET/PROFIsafe združuje tri temeljne funkcije inštalacijske tehnike: digitalne standardne senzorje in aktuatorje, digitalne varnostne senzorje in aktuatorje ter IO-Link. 

V ospredju njihove ponudbe je tudi modularni sistem za nadzor električne energije Mico Pro®, ki ima lahko vgrajen sistem za oskrbo z električno energijo, zasnovan za 5 ali 10 A, kar prihrani prostor v električni omarici. Z novimi stikali XELITY® in XENTERRA podjetje Murrelektronik povečuje svojo ponudbo in ponuja primerna stikala za vsako rabo. 

Podjetje Murrelektronik poenostavlja inštalacijske koncepte in ustvarja v prihodnost usmerjene povezave od IO-ravni pa vse do oblaka.

 

Murrelektronik GmbH

Concorde Business Park D2/11

A-2320 Schwechat mail@murrelektronik.at

Telefon +43 1 7064525-0 | Fax +43 1 7064525-300

www.murrelektronik.com

 

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top