MB-NAKLO – VIR REŠITEV ZA 2020!

Podjetje MB-NAKLO zaznamuje kvaliteta produktov, bogato tehnično znanje, zanesljivost storitev ter pripravljenost na partnerski dialog. Nudimo rešitve na področju orodij, strojev in avtomatizacije. Na IFAM 2020 bomo prikazali novosti s področja komponent za avtomatizacijo procesov. Na našem razstavnem prostoru A2-001 si oglejte:

 

 

  • NOVOST: DEPRAG E-SFM – električna podajna vijačna enota

 

 

DEPRAG je specialist na področju tehnologije vijačenja. Nova funkcijska enota za vijačenje z elektronskim krmiljenjem (E-SFM) je optimalno zasnovana za prilagodljivo izvajanje zapletenih nalog vijačenja in različne zahteve pri sestavljanju. Na voljo so različne izvedbe, s katerimi so izvedljivi procesi vijačenja za še tako zahtevne aplikacije. 

 

 

  • NOVOST: Manipulator 3arm® M5 – naprava za varno manipulacijo bremen 

 

Ergonomske roke 3arm® M5 so najmočnejše in najbolj zanesljive ročno upravljane roke na trgu za manipulacijo bremen do 50 kg. Možna je uporaba čeljusti, vakuuma, magneta ali po meri. M5 predstavlja pravo rešitev pri zagotavljanju varnosti zaposlenih pri delu ter pri doseganju visoke produktivnosti. 

 

  • NOVOST: Kolaborativna vakuumska penasta prijemala SCHMALZ FXCB

 

SCHMALZ je specialist za vakuumsko tehniko. FXCB predstavlja prijemalni sistem z nizko maso in vgrajenim pnevmatskim generatorjem podtlaka za manipulacijo obdelovancev na področju interne logistike. Je odlična rešitev za stacionarno manipulacijo s kolaborativnim robotom, uporablja pa se tudi za paletizacijo in depaletizacijo kartonskih škatel. 

Več informacij:

MB-NAKLO d.o.o.
ORODJA – STROJI – AVTOMATIZACIJA

www.mb-naklo.si

[email protected]

04 277 17 00 / 031 308 565

Leave a Comment

Our Partners

Scroll to Top