Učinkovita in kvalitetna merilna tehnika MRU

Zaščita kvalitete zraka je prisotna na vseh področjih življenja. Različnost zahtev pri meritvah emisij snovi v zrak in sestave plinov je velika in naše vodilo je učinkovita, robustna, kvalitetna, stroškovno ugodna merilna tehnika. Prenosni in stacionarni analizatorji MRU uporabljajo visoko precizno opto-elektronsko (NDIR) in elektro-kemično merilno tehnologijo. Ponujamo učinkovite rešitve na področju meritev pri proizvodnji bioplina, vodika, sinteznega plina, za meritve na deponijah, kogeneracijskih postrojenjih, v industriji, elektrarnah in raziskovalni dejavnosti. Uporabniku lahko ponudimo prenosno merilno tehniko za meritve na terenu (linija OPTIMA, NOVA, VARIO in MGA), kot tudi robustno stacionarno merilno tehniko (linija SWG in OMS).

Izpostavljamo analizator MGAprime Q, ki je trenutno najbolj kompakten analizator dimnih plinov skladen s standardom QAL1 (EN 15267 in EN 14181). Kompaktno in robustno ohišje v eni enoti združuje tako hladilnik dimnih plinov kot tudi senzoriko, kar uporabnikom omogoča enostaven transport in delo na zahtevnih lokacijah. Kombinacija dvostopenjskega hladilnika plinov in napredne DPT NDIR tehnologije pa poskrbi za stabilne in natančne meritve tudi v najtežjih pogojih.

Proizvajalec MRU GmbH uspešno deluje na vseh svetovnih trgih že preko 35 let. Lasten razvoj in proizvodnja omogočata uporabnikom zanesljivo merilno tehniko. Prodaja, servis in tehnično podpora pa je v Sloveniji zagotovljena že več kot 25 let.

MRU d.o.o.
Zaloška cesta 147
1000 Ljubljana
+386 59 022 472
[email protected]
www.mru.si

Our Partners

Scroll to Top