Tipeteh-koračni motorji in pog. sisteme RTA

Novosti vodilnih proizvajalcev na 1 mestu
Predstavniki podjetja vam bodo na sejmu predstavili koračne motorje in pogonske sisteme RTA, s katerimi boste električni signal pretvorili v rotacijo osi. Njihovi pogonski sistemi s koračnimi motorji so enostavni za uporabo, zanesljivi, robustni in primerni tudi v zahtevnejših aplikacijah. Njihova prednost je tudi dostopna cena in nizki stroški vzdrževanja.
Ogledali si boste delujočo bin picking rešitev Photoneo Locator na sodelujočem robotu. Rešitev temelji na 3D skenerju PhoXi, ki zazna predmete na podlagi njihovih CAD modelov ter določi njihovo pozicijo. Rešitev združuje tudi programsko opremo za lociranje in pobiranje objektov v prostoru. Ta poleg enostavne integracije omogoča tudi kalibracijo robota. Rešitev je primerna tudi za lociranje predmetov v postopku sestavljanja, barvanja, nanašanja lepila.
Spoznali boste kako lahko z AIRSKIN varnostnimi senzorji dotika vsakega industrijskega robota spremenite v kolaborativnega ali kolaborativnemu robotu še dodatno nadgradite varnost. Najboljša lastnost AIRSKIN modularnih blazinic pa je ta, da lahko varnostne funkcije integrirate stroškovno učinkovito, hitro in enostavno.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our Partners

Scroll to Top