Bent excellent d.o.o. | Ker obožujemo čistočo

Bent je podjetje, ki vam ponuja učinkovite rešitve čiščenja, tako s prodajo kvalitetne čistilne opreme, čistil in strojev, kot tudi s svetovanjem o čistilnih postopkih. Več kot 65 Bent-ovih strokovnjakov iz različnih področij dnevno skrbi za vas in vam z vrhunskim in profesionalnim znanjem pomaga zagotavljati tudi najstrožje higienske standarde.

Zanesljivost in kvaliteto proizvodov za čiščenje vam zagotavlja tudi dolgoletna prisotnost na tržišču. Podjetje BENT deluje že preko 50 let – najprej smo kot čistilni servis dobili izkušnje iz čiščenja različnih površin. Te izkušnje so zagotovilo, da vam lahko ponudimo najbolj ustrezne rešitve za reševanje vaših problemov s čistočo. Leta 1991 smo  razširil poslovanje na področje celotne regije. Sedaj je podjetje Bent eno od vodilnih ponudnikov strojev, opreme in čistil v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji ter Bosni in Hercegovini.

Poleg profesionalnih artiklov za čiščenje vam nudimo tudi izobraževanje o čistilnih postopkih v tudi najzahtevnejših okoliščinah, kjer je čistoča ključnega pomena. Da bo vaše delo uspešno in kar se da brez zapletov, pa poskrbi naša skupina serviserjev, ki nudijo servisne storitve naših strojev po celotni Sloveniji in vam s tem omogočijo nemoteno delo. Velik poudarek pri svetovanju, vezano na razkuževanje, dajemo ustreznosti razkužila. Pandemija Covida-19 pa nas je pripeljala tudi do nove veje poslovanja. Podjetje je pričelo samostojno proizvajati razkužila za roke in površine najvišje kakovosti. Nastala sta prva lastna produkta – Bentol Hand Medical, razkužilo za roke in Bendesol, razkužilo za razkuževanje površin. Produkt Bentol Hand je nagrajen s certifikatom Dermatest za izvrstno kakovost razkužila.

Čisto je za nas velikega pomena. Je naš pogled na svet. Se vidimo na Bentu!

BENT Excellent d.o.o.
Dragomelj 82
1230 Domžale
[email protected]

Our Partners

Scroll to Top