Hanna Instruments-Učinkovite in cenovno dostopne rešitve za analitične meritve z neprekosljivimi izdelki in podporo.

Od svoje ustanovitve leta 1987 pa do danes, se je podjetje Hanna Instruments iz italijanske Padove razširilo po celem svetu, med drugim tudi v Koper, kjer posluje že od leta 2013.

Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da svojim uporabnikom poenostavi testiranje na terenu, zagotovi čim natančnejše rezultate, hkrati pa ostane povsem konkurenčno glede napredka, razvoja in seveda cenovno dostopno tako za podjetja kot za končne uporabnike.

Poleg razvoja instrumentov pa podjetje nudi celovito podporo za stranke na individualni ravni – od pomoči pri izbiri instrumentov do podpore po nakupu. Poleg tega, da strankam svetujemo, pa jim nudimo tudi popolno tehnično pomoč, saj naši tehniki poskrbijo ne le za to, da instrumenti brezhibno delujejo, temveč tudi za njihovo pravilno namestitev, uporabo ter odpravo morebitnih težav.

Glavni fokus podjetja namreč že od samega začetka vselej predstavljajo stranke. Hanna se neprestano trudi približevati svojim strankam s praktičnimi, učinkovitimi in konkurenčnimi rešitvami za potrebe testiranja na terenu, v laboratoriju ter z in-line avtomatizacijo meritev in nadzora, saj je glavno vodilo družbe: natančnost meritev, enostavnost naprav, cenovna dostopnost.

V kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo in inovativnimi izdelki ter funkcijami, Hanna med drugim* pokriva področja, kot so:

  • Meritve vrednosti pH, prevodnosti, raztopljenega kisika in redoks potenciala
  • Meritve ključnih parametrov odpadne vode (kemijska potreba po kisiku, dušikove spojine, fosforjeve spojine, ipd.)
  • Meritve ključnih parametrov bazenske vode (pH, klor, temperatura, kislost, trdota, ipd.)

*Podjetje razvija, izdeluje in prodaja izdelke za izvajanje meritev in analiz na širokem področju panog; od prehrambne industrije in proizvodnje pijač, kmetijstva, hidroponike in ribogojstva, pa do odpadne vode, bazenov, ter kemične industrije med drugim.

Hanna Service d.o.o.
Sermin 75H, Bertoki
6000 Koper (Slovenjia) 
+386 5 909 6691
https://www.hannaservice.si/
[email protected]

Our Partners

Scroll to Top